Zelf een 2-persoons bureau maken (deel2)

September 2007

Laat ik eerst het heugelijke nieuws brengen dat ik dit bericht typ, zittend aan m'n nieuwe bureau!
De meterkast is inmiddels ook vervangen, als ik daar verder mee ga werken (groepen aansluiten etc) zullen er ook foto's van komen. Ik heb een nieuwe tuinpoort gemaakt en de schouw een nieuwe kleurtje geven. Het werk aan de nieuwe badkamer is ook begonnen.

Maar nu eerst het bureau. Om te zien waar het (ongeveer) gebleven was moet je even in de OP kijken. Ik mis helaas wat foto's wat er intussen gebeurt is. Maar in Zelf een 2-persoons bureau maken (deel1) zie je dat ik de basis af had, vandaar is het verder naar boven opgebouwd. Tot dit punt:

Het lijkt nu een beetje op een doolhof, maar iedere cm2 wordt hier gebruikt. Je moet wel met zo'n verzamelaar als ik, en zo groot is ons huis niet..

Dit is het deel van het bureau voor m'n vriendin. Het gedeelte links is waar onderin de 2 computers komen te staan. Daar komen nog 2 verdiepingen bovenop. Op de 1e verdieping komt wat video-apparatuur, en een temperatuurcontrole systeem voor de computerruimte. De 2e verdieping wordt afneembaar zodat ik wel altijd bij alle aansluitingen kan komen.
Nu (als ik dit typ) is dit allemaal af. Als het helemaal ingericht, afgeregeld en opgeruimd is komen er wel grote overzichtsfoto's om wat duidelijkheid te verschaffen.

Nu, dan komt de verf (beits). Dat heeft m'n vriendin voornamelijk gedaan. We hebben samen deze mahonie interieurbeits uitgekozen, en zij heeft de 3 lagen geschildert:

De binnenruimtes in de kast wou ik zwart hebben:

En zo ziet mijn deel van het bureau er dan uit:

Eindelijk weer plaats voor m'n LP's!!
En niet zichtbaar, maar wel het leukste voor mij: in de middelste la zit m'n platenspeler. Eindelijk weer aangesloten, heb ik anderhalf jaar moeten missen!!

Zoals eerder gezegd moeten jullie nog even geduld hebben voor de rest van het bureau, dat is wel klaar, alleen ik heb nog niet een foto gemaakt sinds het is ingericht en opgeruimd.