Ombouw van slaapkamer naar badkamer (deel4)

Om het voor de lezer overzichtelijk te maken heb ik even een snel schetsje gemaakt van de muren die gebouwd moeten worden. Ik heb ze een kleurtje en een nummertje gegeven,en die nummers zal ik ook op de komende pagina's in de tekst gebruiken.

Ik begin met het bouwen van het muurtje(2+3), wat door alle hoeken nog niet zo'n simpele klus is... Linksboven is de doucheruimte. Van waar de emmer staat en dan zo naar onder toe komt het badmeubel. Rechtsboven is de inbouwkast van de andere slaapkamer (het was origineel de inbouwkast van deze slaapkamer. Maar omdat dit nu badkamer wordt, wordt de inbouwkast als het ware omgedraaid

Hetzelfde muurtje(3), alleen een stukje groter gegroeid. Een mooi moment om de elektra aan te leggen. Zodoende hoef ik later geen sleuven in de muur te maken, ik gebruik gewoon het holle deel van de muur. Hier de gaten voor 2 inbouwdozen:

Zelfde muurtje(2) weer, alleen nu van iets verder weg bekeken:

Als we vanaf het standpunt van de vorige foto 90graden naar links draaien (Of 270graden naar rechts als je in een dolle bui bent), dan zien we het andere muurtje. Ook hier heb ik de elektra vast aangelegd, dat dadelijk achter het muurtje(1) weggebouwd wordt.
De pijp links is van de de lamp in de hal, de middelste pijp voor de lamp in de badkamer en de rechts pijp voor de lamp in de andere slaapkamer.

Het muurtje(2+3) is alweer een stuk groter gegroeid, en begint op een muur te lijken.
In deze muur(2) komt een rij glasblokken van 3 breed en 6 blokken hoog.
Hier heb ik net de eerste 2 lagen gedaan. In de muur erachter(3) komen ook glasblokken, maar dan 1 blok breed en 4 hoog.

Toen deze muur aan de laatste laag toe was ben ik gestopt om eerst wat elektra af te handelen en daarna het plafond te maken.